Acord entre l'Ajuntament i Endesa per millorar les línies a les Planes

L'objectiu és poder endreçar el cablejat existent i retirar o reparar els cables i pals de llum que estiguin en desús o en mal estat

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha acordat amb Endesa una actuació important de millora de les línies elèctriques al barri de les Planes. L'objectiu és poder endreçar el cablejat per evitar encreuaments o duplicitats, i arranjar els cables i pals elèctrics que estiguin en mal estat.

Així es plantejava durant una reunió entre el tinent d'alcalde de Territori, Medi Ambient i Participació, Joan Puigdeomènch, i responsables de la companyia elèctrica, que s'emplaçaven a una pròxima trobada per acabar de concretar les actuacions i el calendari.

L'acord amb Endesa se suma a altres actuacions que està fent el Govern municipal per millorar les línies elèctriques i de telefonia a les Planes:

  • Soterrament de la línia aèria d'enllumenat públic dels carrers Molí i Miralluny: l'Ajuntament assumeix aquest projecte amb la voluntat d'anar soterrant el cablejat en espais emblemàtics del barri. Actualment s'està finalitzant la redacció del projecte en coordinació les companyies de serveis i la previsió és fer les obres aquest any. El pressupost estimat és de 100.000 €
  • Finalitzar el soterrament del cablejat de Telefònica que es va començar amb el Pla de Barris: l'actuació va quedar pendent d'acabar i ara s'ha acordat amb Telefònica acabar l'obra – fer la canalització soterrada a cada un dels habitatges- sense cap cost per al veïnat. La companyia preveu executar-la durant els pròxims mesos.
  • Actuacions de manteniment i correctiu: s'està treballant amb les diferents companyies perquè eliminin cables caiguts, treguin pals en mal estat, etc.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem