Agredeixen un home per tabac

Dos joves van agredir un home a la plaça de Lluís Millet, després que aquest es negués a donar-los un cigarret

Un home de mitjana edat va ser agredit per dos joves, d'entre 25 a 30 anys, segons apunta, perquè no va voler donar-los un cigarret que li van demanar els agressors, mentre es feia un cafè en un bar de la plaça de Lluís Millet, el dimecres 20 de març al voltant de les 19 h.

Segons explica l'agredit, els dos joves van prendre-li el paquet de tabac i ell va aixecar-se per recriminar-los-hi i recuperar el tabac. Va ser aleshores quan, segons l'agredit, un dels joves va col·locar-li el colze al coll i el va llençar agressivament a terra. "A banda de l'agressió, em va saber greu que ningú de la terrassa s'aixequés a ajudar. Van haver de sortir dos cambrers de dos bars de la plaça per ajudar-me", explica al TOT Sant Cugat.

A més, segons apunta, mentre trucava als Mossos d'Esquadra els dos joves es mantenien per la zona, se'l miraven i reien. La policia va recomanar a l'agredit anar a urgències per fer un informe de lesions i posteriorment col·locar una denúncia, i així ho va fer. De moment el cos de Mossos no ha pogut identificar els dos joves, però van explicar-li a l'agredit que "tenint en compte l'agressivitat amb la qual havien actuat es podia tractar de delinqüents habituals".

L'home es troba bé, va rebre un cop a l'esquena en caure i té una ungla trencada, a més del rellotge, que també se li va trencar en impactar contra el terra.
 

 
Comentaris

Destaquem