contingut promocionat
images

Així és viure en un habitatge a l'Eixample santcugatenc

Si t'agradaria viure en ple Eixample santcugatenc, una zona que destaca per la seva tranquil·litat i per ser cèntrica, ara tens una nova oportunitat. L'habitatge unifamiliar disposa d'una immillorable situació en aquest barri, a més de sol durant tot el dia i en una comunitat amb pocs veïns.

L'habitatge es distribueix en tres plantes. A la primera s'ubica el saló menjador amb sortida a terrassa, que compta amb una superfície de 35 m, i on també es pot trobar una àmplia cuina i un lavabo.

Captura de pantalla 2018 07 19 a las 8.29.37

La cuina de la casa és àmplia i disposa de molta llum FOTO: Cedida

 A la segona planta de la casa és on trobem la zona de nit amb una doble suite, dues habitacions dobles amb armaris encastats i tot un bany complet.  

 
Totes les habitacions tenen molta llum FOTO: Cedida

Totes les habitacions compten amb molta llum FOTO: Cedida 

Un altre de les habitacions de la casa FOTO: Cedida

Un altre de les habitacions de la casa FOTO: Cedida


A la tercera planta amb estudi, sortida a solàrium amb unes precioses vistes i una habitació doble amb bany. Pel que fa a la planta baixa se situa un gran safareig amb traster i 2 places de pàrquing. 
 
Captura de pantalla 2018 07 19 a las 8.29.04

L'habitació de la tercera planta FOTO: Cedida



L'habitatge té infinites possibilitats de remodelació i, per les seves característiques, s'erigeix com una finca que pot evolucionar perfectament conforme les necessitats de totes les famílies.
 
Captura de pantalla 2018 07 19 a las 8.29.46

La terrassa de l'habitatge té moltes posssibilitats FOTO: Cedida

Més informació
 
Comentaris

Destaquem