Així s'ha viscut el Carnaval de Sant Cugat

El tancament de la festa serà el Dimecres de cendra, amb la processó d'enterrament

Sant Cugat ha viscut un cap de setmana de rauxa i disbauxa amb la celebració del Carnaval de Sant Cugat. Una festa molt participada que Dimecres de cendra, quan el Gall torni el poder de la ciutat, s'acomiadarà fins a l'any vinent.

Mireu les millors imatges de Carnaval.

El Gall prenia el poder de la ciutat. FOTO: Artur Ribera

La celebració arrencava dijous, 8 de febrer, amb la baixada del Gall i el pregó de Carnaval després de prendre el poder de la ciutat. Reviviu el moment amb el vídeo i les imatges de l'acte. Ja divendres, el Cercatasques omplia els carrers de la ciutat d'un ambient festiu estrenant concert a la Carpa de Carnaval.

Cercatasques.  FOTO: Bernat Millet

Dissabte, i com no podia ser d'altra manera, les Gitanes van ser les protagonistes del matí fent que la plaça d'Octavià es quedés més petita que mai amb 360 balladors, nova xifra rècord. Unes Gitanes que, a més, van reivindicar la llibertat dels presos polítics. Mireu com es va viure el ball, i reviviu-lo amb les millors imatges.

Ball de Gitanes. FOTO: Lali Puig

A la tarda, les disfresses eren les protagonistes amb la Rua de Comparses. Una rua que va finalitzar amb el Concurs que va guanyar 'Habemus i punt'. No us perdeu les millors imatges de les comparses.

Concurs de comparses. FOTO: Lali Puig

I diumenge, els infants han estat els protagonistes amb el Carnaval Infantil. Una cita que enguany ha estrenat el Ball de Giovenetes, que se suma al Ball de Gitanetes. Mireu el vídeo de la jornada, i no us perdeu les millors imatges del Carnaval infantil.

Ball de Giovenetes. FOTO: Lali Puig

Les activitats de diumenge les ha tancat el també nou Ball de Carnaval per a la Gent Gran, celebrat al Casal Torreblanca.

Ball de Carnaval per a la Gent Gran. FOTO: Lali Puig

Els diferents barris de la ciutat també han celebrat durant el cap de setmana les seves festes de Carnestoltes. A Mira-sol, els més petits protagonitzaven una rua el divendres a la tarda que finalitzava amb una festa amb xocolata al Casal del barri. També a la Floresta els infants eren els protagonistes de la celebració el divendres, estrenant rua en aquesta ocasió.

Carnaval a Valldoreix. FOTO: Bernat Millet



El Carnestoltes arribava a les Planes el dissabte, amb activitats durant tot el dia. I Valldoreix celebrava la seva tradicional festa de Carnestoltes el diumenge al matí.

Carnaval a les Planes. FOTO: Bernat Millet

 

Mireu les millors imatges del Carnaval als barris.

El Carnaval es tancarà oficialment el dimecres, 14 de febrer, Dimecres de cendra. Ho farà amb la processó d'enterrament que començarà a les 19.30 hores a la plaça de la Vila i acabarà a la Llotgeta del monestir. A les 20 hores es farà un passi de fotos al Parc de Ramon Barnils i una sardinada enllaunada. Tancarà la festa el Concert coral de dimecres de cendra a les 21 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem