Àlvar Roda, únic candidat a presidir l'Ateneu

Margarida Cleris deixarà la presidència de l'Ateneu de Sant Cugat després de vuit anys

L'Assemblea Extraordinària de socis de l'Ateneu Santcugatenc es reunirà el 9 de març per renovar la seva Junta Directiva. Margarida Cleris, presidenta de l'Ateneu des de fa vuit anys, no es presenta a la renovació, fet que obliga a un canvi de junta. Actualment ubicat a la Casa Jaumandreu de l'avinguda de Gràcia, l'Ateneu té més de 60 anys d'història.

Àlvar Roda, membre del Consell General de l'entitat i soci de l'Ateneu des de fa més de 40 anys, encapçala l'única candidatura que s'ha presentat. Així, a l'espera de ser ratificat pels socis, Roda es perfila com el pròxim president de l'Ateneu. Roda també havia estat regidor a l'Ajuntament per Ciutadans pel Canvi. A més,  ´és ecretari general de la Unipau i membre dels Amics de Pedra i Sang.

La candidatura liderada per Roda està completada per Montse Cusó com a vicepresidenta; Manel Sánchez, president de la Federació d’Associacions de Veïns de Sant Cugat, com a tresorer; Toni Manresa com a secretari, càrrec que actualment ja ocupa; i Pep Martínez i Jordi Sanz com a vocals. La junta candidata romandrà oberta a possibles incorporacions de vocals fins uns dies abans de l’Assemblea.

La comissió electoral, formada per a garantir la transparència del procés, va acceptar el passat dilluns 18 de febrer la candidatura. Tot i ser la única opció possible, són les persones sòcies de l’entitat qui han de ratificar aquesta nova junta per votació.

 
Comentaris

Destaquem