contingut promocionat

Piscinas Inexa

Amb aquesta fórmula no caldrà que posis clor a la teva piscina

L'aigua sempre està perfectament clorada, clara i neta

Avui dia, a causa de la utilització continuada de químics en el nostre dia a dia, és habitual desenvolupar diferents tipus d'al·lèrgies. Aquesta exposició als productes químics, també a la nostra piscina, fa que desenvolupem sensibilitat a les nostres mucoses i aparell respiratori, així com al·lèrgies a la pell que dificulten el nostre bany i el gaudi de la piscina amb les típiques vermellors, granissades i picors a la pell de la nostra família després d'un dia de bany a la piscina.

Per això, el tractament que triem és de vital importància tant per a la nostra salut com per al manteniment de la nostra piscina. I és fonamental, tenir controlats els paràmetres de l'aigua (clor, pH i àcid isocianúric) encarregats de garantir un estat òptim per al bany, tant dels nostres petits (els quals passen moltes hores al dia a la piscina a l'estiu) com de nosaltres mateixos.

Des de fa uns anys, el sistema de desinfecció més triat per la seva seguretat i comoditat per als propietaris de les piscines és la cloració salina. Amb aquest sistema, evitarem tenir a l'aigua de la nostra piscina àcid isocianúric, el qual és contraproduent per a la salut i causant dels principals problemes a l'aigua i la nostra salut.

Els sistemes d'electròlisi salina generen clor a partir de sal comuna dissolta en l'aigua. La sal necessària per al seu funcionament ha de ser afegida una sola vegada a la piscina, i aquesta aportació de sal és indetectable per al banyista, ja que la seva concentració és 6 vegades inferior a la de l'aigua del mar.

Un dels principals avantatges és l'eliminació de cloramines. No es produeixen irritacions en pell ni als ulls, ja que les cloramines que produeixen aquests efectes són destruïdes. L'aigua sempre està perfectament clorada, clara i neta.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem