contingut promocionat

 

logo T-A

Aquest és el nom del guanyador de les entrades per veure a Joel Joan

Josepa Xerxavins anirà a veure la nova comèdia de Joel Joan i Hèctor Claramunt

El TOT Sant Cugat, conjuntament amb el Teatre-Auditori, ha sortejat una entrada dobles per anar a veure Scape Room, amb Joel Joan, a la sala santcugatenca. L'espectacle es farà el proper divendres 17 de maig de 2019 a les 21 h. El nom de la gunayadora és Josepa Xercavins. Enhorabona!

 

Després de la seva magistral actuació a Frankenstein, torna l’incombustible Joel Joan en un registre completament diferent. Aquesta vegada s’associa amb Hèctor Claramunt , amb qui comparteix l’autoria i la direcció escènica de l’espectacle, assegurant-nos una diversió sense límits.

Dues parelles d’amics de tota la vida queden per fer un escape room al barri d’ Hostafrancs , on recentment s’ha trobat, en un contenidor, el cadàver d’un home esquarterat... Els quatre amics es pensen que els espera un joc divertit per passar l’estona, posar a prova la seva intel·ligència i riure una miqueta. Però tan bon punt la porta de l’habitació es tanca hermèticament i comença el compte enrere, comencen a passar coses estranyes.

Sortir d’aquest escape room no serà gens fàcil, i el joc es convertirà en un infern que posarà a prova la seva amistat fins a límits insospitats. Encara que no ho sembli, això és una comèdia... Una comèdia de por!

 

Si no veus bé el formulari, fes clic aquí.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?