Arrenquen els Premis Sant Cugat 2018

Els guardons es lliuraran el 31 de març al Teatre-Auditori

L'1 de gener de 2019 arrenca el període per presentar candidatures per als Premis Sant Cugat 2018. Un termini que s'estendrà fins al dia 30 del mateix mes. Els Premis Sant Cugat són un reconeixement a aquelles persones i organitzacions que han tingut un paper rellevant al llarg de l’any. Des del seu naixement, s’han distingit persones, entitats, associacions o empreses vinculades a Sant Cugat del Vallès que han destacat en els àmbits social, cultural, artístic, científic, econòmic, polític o esportiu, sigui localment o més enllà.

Els premis es lliuraran durant una gala el 31 de març de 2019 al Teatre-Auditori de Sant Cugat. Ara, però, arrenca la cursa per triar aquelles persones o entitats que mereixen aquest reconeixement de ciutat. Una tria que enguany modifica el seu funcionament, ja que es distingeixen dos períodes diferenciats entre la presentació de les candidatures i la votació dels finalistes.

D'aquesta manera, el calendari dels Premis Sant Cugat és el següent:

  • De l’1 al 30 de gener de 2019: presentació de candidatures. A través de www.santcugat.cat/premis (omplint el formulari) o presentant la sol·licitud a qualsevol de les OAC.
  • 31 de gener de 2019: publicació de les candidatures finalistes.
  • De l’1 de febrer al 15 de març del 2019: Període de votacions a les candidatures finalistes, que es podran fer a través de la mateixa web.
  • 31 de març de 2019: Gala de lliurament dels Premis Sant Cugat al Teatre-Auditori.

Els Premis Sant Cugat no tenen una dotació econòmica: consisteixen en una peça artística de l’escultor Salvador Juanpere i un diploma acreditatiu de la distinció. Són organitzats per l’Ajuntament de Sant Cugat i compten amb la col·laboració del TOT Sant Cugat i Cugat.cat.

 
Comentaris

Destaquem