Arriba la rua dels Tres Tombs

Sant Cugat celebrarà els Tres Tombs aquest diumenge, 12 de febrer

La tradicional rua dels Tres Tombs, que se celebra en honor a Sant Antoni Abat, el sant protector dels animals útils per a les feines del camp, tindrà lloc aquest diumenge, 12 de febrer, després que s'hagués d'ajornar el passat 22 de gener per les previsions de pluja. 

La festa donarà el tret de sortida a les 9.00 del mati al parc de Ramon Barnils, on es concentraran tots els carruatges participants. A les 11.00 h del matí hi haurà un esmorzar de pagès, i un cop finalitzi, serà quan començarà la rua. 

La cavalcada, que recorrerà els principals carrers de la ciutat, comptarà amb prop d'una 20a de carros i es repartiran 400 kg de caramels. 

Els banderers d'aquesta edició serà l'Ateneu, que enguany celebra el seu 60è aniversari. Els representants de l'Ateneu que faran de banderers són Margarida Cleris, Toni Manresa i Àlvar Roda. 

El programa:

Entre les 9.00 h i les 11.00 h del matí hi haurà un esmorzar de pagès al parc de Ramon Barnils.

 

 

Un cop finalitzi l'esmorzar, començarà la cavalcada amb l'acompanyament de les bandes musicals Agrupació Cultural i Musical Les Planes i la de Mas Janer, Mira-sol. 

 

 

Cap a les 12.00 h del migdia es farà la tradicional benedicció de cavalleries al darrere del Monestir, a l'avinguda de Francesc Macià. Serà llavors quan tothom que ho vulgui podrà dura a beneir els seus animals. 

 

Recorregut de la rua:

 

 

 

La cavalcada de Sant Antoni sortirà des de l'avinguda del Pla del Vinyet i finalitzarà a la plaça de Barcelona. Els carrers que recorrerà són: 

 

 

Pla del Vinyet, Francesc Moragas, Quatre Cantons, Rius i Taulet, passeig Sant Martí, carrer de Castillejos, Salvador Espriu, Francesc Macià, cruïlla carrer de la Creu/ Torre, Francesc Macià, Orient, plaça del Coll, passeig Torreblanca, avinguda de Cerdanyola, carrer de la Creu, carrer de la Torre, Santiago Rusiñol, Santa Maria, plaça Doctor Galtés, carrer de Valldoreix, Sant Antoni i plaça de Barcelona.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem