Avís per la presència de gel a les carreteres

Els termòmetres han baixat dels zero graus

El temporal de neu i calamarsa del dilluns 12 de febrer han deixat els carrers de Sant Cugat gelats per les baixes temperatures durant la nit. El termòmetre ha baixat dels zero graus, al voltant de les 8 h marcava -1 graus, i això ha congelat l'aigua i la neu a carrers, voreres i cotxes del municipi. L'Ajuntament manté activada l'alerta per fred.

L'Ajuntament de Sant Cugat ha alertat de la situació i Policia Local, Brigada Municipal, Protecció Civil i ADF estan fent tasques preventives des de primera hora d'aquest dimarts, 13 de febrer. Així, es demana precaució alhora de circular per les carreteres i també caminant pel carrer, ja que voreres i places també estan congelades.

La carretera de l'Arrabassada, que va quedar tallada durant el vespre del dilluns a conseqüència de la nevada, ja va quedar reoberta al voltant de les dotze de la nit.

Els consells del Servei Català de Trànsit en aquestes situacions són conduir i frenar amb suavitat, reduir la velocitat, augmentar la distància de seguretat i no avançar innecessàriament.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem