Bike Live arriba a Sant Cugat: salut, esport i diversió a cop de pedal

Bike Live és una gran cadena que ofereix classes de ciclisme 'indoor' amb bicicleta estàtica, que s'estableix a Sant Cugat, en una nau situada a Volpelleres

Bike Live ha arribat amb força a Sant Cugat, i el dissabte 23 de març ha inaugurat el seu local (carrer Antoni Bell, 6) al municipi, amb una gran classe de ciclisme indoor amb bicicleta estàtica multitudinària en la qual han pedalat, suat i gaudit una 50a de persones, entre elles l'alcaldessa de Sant Cugat, amant confessa del ciclisme, Carmela Fortuny: "És un espai que fa que Sant Cugat trepitgi fort amb la bicicleta", ha dit l'alcaldessa en un breu discurs de benvinguda.

D'esquerra a dreta: Dominique Sylvain, Carlos Gil i Carmela Fortuny. FOTO: Lali Álvarez

D'esquerra a dreta: Dominique Sylvain, Carlos Gil i Carmela Fortuny. FOTO: Lali Álvarez

Es tracta d'una cadena amb espais dedicats a les classes dirigides de ciclisme indoor a arreu del món, sobretot a l'Amèrica llatina, que destaca per la intensitat i l'animació d'aquestes, amb llums pròpies de discoteca, música i un ritme de ciclisme que enganxa, a la vegada que es converteix en un divertit repte esportiu que permet cremar calories i potenciar les habilitats cardiorespiratòries dels que les practiquen. "La filosofia de Bike Live és traballar molt en la motiviació i l'experiència, donant molta importància a la tecnologia. És una activitat en la qual intentem anar més enllà de la clàsse i buscar una experiència", ha explicat Carlos Gil, el barceloní que va fundar Bike Live.

Foto de família al final de la classe inaugural de Bike Live. FOTO: Lali Álvarez

Foto de família al final de la classe inaugural de Bike Live. FOTO: Lali Álvarez

L'estudi de Sant Cugat està dirigit per Dominique Sylvain, i la idea de portar la marca al municipi va iniciar ara fa 3 anys. "Sant Cugat és un indret on m'he desenvolupat molt en aquest esport, i també hi ha el Dominique, que és com un germà per a mi, i ell viu aquí, així que podem dir que, en part, som gent d'aquí", ha afirmat Gil en aquest sentit. Pel que fa a les tarifes, cal destacar que les primeres 100 inscripcions gaudiran d'un preu mensual de 49 euros; els que s'inscriguin a partir d'aquí hauran de pagar un preu de 69 euros. D'altra banda hi ha l'opció de pagar per classes individuals, per un preu de 10 euros, o packs de 5 classes, per un preu de 45.

Carlos Gil liderant la classe inaugural. FOTO: Lali Álvarez

Carlos Gil liderant la classe inaugural. FOTO: Lali Álvarez

A més, Bike Live aplica un alt nivell de tecnologia a la seva oferta, i permet també fer classes de ciclisme, dirigides virtualment a través d'un vídeo per un monitor titulat.

No us perdeu les millors imatges del cap de setmana.

Campionat de Catalunya de "Jugando al Atletismo". Foto: Lali Álvarez

 
Comentaris

Destaquem