Bona acollida de la primera quedada Pokémon Go a Sant Cugat

Prop de quaranta nens i joves han participat de la trobada aquest diumenge, 6 de novembre

Els seguidors del joc Pokémon Go a Sant Cugat han pogut participar aquest diumenge, 6 de novembre, de la primera 'Pokequedada' a la ciutat. Una cita, organitzada pel canal de YouTube Barbilla&Cia i la comunitat Social Lovers, que ha aplegat una seixantena de persones, entre pares i fills, al voltant del Teatre-Auditori.

Eduardo Fernández, creador Barbilla&Cia, ha valorat molt positivament la resposta de Sant Cugat a la cita. "Hem intentat que la crida fos sols a Sant Cugat, per veure quina era l'acollida, i ho valorem positivament perquè hi veiem molts xavals", ha dit.

La trobada s'ha celebrat al voltant del Teatre-Auditori  FOTO: Ale Gómez

Pel que fa a l'objectiu de la trobada, Fernández ha explicat que té un doble vessant. D'una banda, "volem acostar el canal de YouTube, perquè es parla que hi ha un llenguatge no apropiat per als joves, però canals com el nostre sí que són apropiats"; per l'altra, "junt amb Social Lover, fem aquests actes per portar aquest joc al carrer i que la gent gaudeixi amb aquest esperit. Quedar un dissabte o diumenge al matí, interactuar, i veure que el joc, lluny de polèmiques, aconsegueix un fet social: que pares i fills s'ho passin bé plegats".

L'objectiu ara és repetir la quedada però ampliant-la. "La primera quedada l'hem volgut fer sols centrada en la ciutat però, vista l'acollida, en volem fer més, però fent una crida a la ciutat i voltants, perquè vinguin aquí i coneguin la ciutat. Com més millor.", ha sentenciat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem