Cal Temerari deixa en suspens la festa de Cap d'Any i n'acusa al govern local

Cal Temerari ha organitzat festes de cap d'any i el Quinto els darrers quatre anys

Cal Temerari ha difòs un comunicat anunciant que deixa en suspens la Festa de Cap d'Any que organitza des de fa cinc anys i que el 2016 va tenir lloc a l'Envelat. El col·lectiu, que també organita el Quinto de Nadal, ha acusat el govern municipal de Sant Cugat de "vetar" Cal Temerari per una qüestió de "censura política" que no té "cap mena de justificació".

Enguany seria la cinquena edició de la Festa de Cap d'Any organitzada per Cal Temerari, "que ha tingut una gran acollida, esdevenint referent". L'entitat assegura que l'organització té un "cost 0" per l'Ajuntament de Sant Cugat i afirmen que han presentat diferents propostes d'ubicació i filosofia. "El mateix acte organitzat per l'Ajuntament és deficitari", afegeixen.

"Donat que no hi ha motius tècnics ni voluntat de dialogar, Cal Temerari considera que es tracta d'un tema polític: a l'equip de govern no li interessa que una entitat crítica amb les polítiques municipals tingui aquest espai", denuncia el col·lectiu, que destaca que la seva festa és "un acte promogut i consolidat des del teixit social".

A més, Cal Temerari apunta que l'organització de la festa de Cap d'Any els permets destinar els beneficis a la gestió d'aquesta entitat social, cultural i cooperativa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem