Cal Temerari lamenta que la decisió sobre el Cap d'Any sigui "irrevocable"

L'entitat s'ha reunit amb la tinent d'alcalde Carmela Fortuny aquest dijous, 23 de novembre

Cal Temerari lamenta novament la manca de voluntat de diàleg per part del consistori en relació a l'organització de la Festa de Cap d'Any d'enguany a l'Envelat. Així ho han fet després de la reunió que l'entitat ha mantingut aquest dijous, 23 de novembre, al matí, amb la tinenta d'alcalde Carmela Fortuny. Una reunió que es va acordar després del torn de participació ciutadana del ple municipal del mes de novembre on l'entitat, amb el suport de 35 entitats del poble, va demanar que es reconsiderés la decisió sobre l'organització del Cap d'Any.

Com apunten des de Cal Temerari, "ha estat totalment impossible fer cap proposta d'encaix per arribar a un acord sobre el Cap d'Any, trobant-nos una negativa rotunda i tancada, sense voluntat de buscar solucions per part de la regidora, que s'ha limitat a reiterar que era una decisió de govern, ja presa i irrevocable".

Igualment, assenyalen que se'ls ha comunicat, en la mateixa reunió, que altres activitats que s'estaven organitzant des de Cal Temerari per l'Envelat, com una activitat musical el 24 de desembre amb grups locals, tampoc han estat autoritzades. "L'espai estarà buit i en desús per voluntat explícita de l'equip de govern que Cal Temerari no organitzi cap més activitat, quan hi ha una proposta tècnicament vàlida".

És per això que l'entitat "denuncia" que es posin "traves contínues a la participació de Cal Temerari a les activitats de Nadal", afirmant que no veuen "per enlloc la voluntat de diàleg i acord per part de l'equip de govern que la tinent d'alcalde ens demanava en la seva resposta al ple".

Davant d'aquest fet, l'entitat ha anunciat que seguirà amb les accions previstes de la campanya de denúncia.

Pel que fa a l'organització del Quinto, confien en "arribar a un acord per poder realitzar les dues activitats", juntament amb el Cap d'Any, explica Julià Mestieri, membre de Cal Temerari. "Tècnicament és possible, i treballem en l'escenari de trobar la manera de poder realitzar les dues activitats. Ara per ara, és l'únic escenari que contemplem", apunta.

En aquest sentit, destaca que "creiem que és comprensible que si proposes realitzar dues activitats i una de les dues se censura per motius polítics, no estiguem còmodes realitzant l'altra com si res hagués passat". "Confiem en el fet que l'equip de govern valori la globalitat de la situació i reconsideri aquesta decisió tan extrema", apunta.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem