Canvien el gas propà del Ferran i Clua per una nova instal·lació més neta i eficient

El pressupost de l'obra per l'escola pública d'educació infantil i primària és de 30.000 euros

L'EMD de Valldoreix substituirà l'actual instal·lació de gas propà de l'escola Ferran i Clua per un nou circuit de gas natural, molt menys contaminant i més econòmic. El pressupost de l'obra és de 30.000 euros i es preveu que s'allargui durant tot el mes de juliol.

Amb aquest projecte, l’EMD de Valldoreix pretén canviar l’obsoleta instal·lació de gas propà de l’escola per gas natural, un combustible més respectuós amb el medi ambient i amb un cost més baix. L’actuació de millora de l’EMD de Valldoreix permetrà al Ferran i Clua començar el nou curs 2018/19 gaudint dels avantatges de la instal·lació d’una font d’energia molt més respectuosa amb l’entorn i més eficient que el gas propà.

Les tasques d’arranjament aniran a càrrec de l’empresa sabadellenca Somgas SA, amb un pressupost de 30.000 euros, amb els que l’equip tècnic suplirà per gas natural les instal·lacions de propà de la cuina de l’escola i una caldera de suport a la instal·lació de biomassa. Els informes tècnics de l’EMD de Valldoreix preveuen que la inversió tindrà un període d’amortització que estarà entre els 8 i 10 anys.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem