Cap preocupació en el teu trasllat i totes les garanties

L’equip professional de Mudanzas Puma s’ocuparà de tot, perquè no t'hagis de preocupar de res

Amb més de 10 anys d’experiència, Mudanzas Puma, cuida cada petit detall perquè la teva mudança sigui ben organitzada, neta, efectiva, ràpida i sobretot còmode. Amb només una trucada el seu departament comercial estarà a la vostra disposició per informar-te, assessorar-te i planificar el teu trasllat. Concretareu una visita en l’horari que més li convingui i l’assessor ús analitzarà les característiques de la mudança, entregant-li un pressupost per escrit i tancat sense cap compromís ni cost.

Mudanzas Puma compta amb un equip professional de plena confiança que s’ocuparà de tot perquè tu no et preocupis. Tot això, amb una garantia del 100% en tots els trasllats des del moment que desmunten el mobiliari de la casa, fins al final del trasllat al nou domicili.

Situats al Vallès Occidental, el grup treballa per tot el territori nacional, realitzant des de petites a grans mudances d'habitatges, locals comercials i empreses, ja siguin nacionals o internacionals. A més a més, disposen d’un servei de guardamobles, un servei VIP i elevadors de fins a 30 metres d’altura. Ara i si no tens temps pots sol·licitar pressupost a través de la web en un moment.

Fes la teva mudança amb Mudanzas Puma FOTO: Cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem