Centenars de persones a la xocolatada contra el càncer infantil del Ferran i Clua

La jornada està organitzada per l'Associació Anita, impulsada per la valldoreixemca Carolina Amado

La 2a Xocolatada Solidària al Ferran i Clua per la lluita contra el càncer infantil va reunir centenars de famílies aquest divendres, 15 de febrer. La jornada, impulsada per un grup d’associacions de famílies de pacients de l’Hospital Sant Joan de Déu i que aplega més de 700 escoles i centres de treball, va servir per recaptar més de 600 euros que es destinaran a la lluita contra el càncer infantil.

La 2a Xocolatada Solidària a Valldoreix està promoguda i impulsada per la valldoreixenca Carolina Amado, mare de l’Anita, i presidenta de l’Asociación Anita, que centra la seva acció en recaptar fons per a la investigació del càncer de cèl·lules germinals, a través d’un projecte internacional de recerca i formació de 5 anys de durada.

Més info: Carolina Amado: "Fins que el càncer no et toca a tu, no saps el que és"

La jornada solidària, que porta per lema ‘Taca’t pel càncer infantil’, coincideix el Dia Internacional del Càncer Infantil, que es commemora cada dia 15 de febrer a tot el món i que serveix per conscienciar de la necessitat de què tot nen amb càncer ha de rebre la millor atenció mèdica i psicològica possible, independentment del seu país d’origen, raça, estatus econòmic o classe social.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem