Els 5 beneficis de fer unes colònies en anglès

L'aprenentatge d'altres idiomes és més senzill per a infants i joves per la seva capacitat d'absorbir coneixements

Els campaments d'estiu en anglès són la millor solució per iniciar-se en la immersió en anglès, aconseguir un bon nivell o també, per aquells nens i joves que no tenen massa interès per aprendre aquesta llengua. I és que l'aprenentatge d'altres idiomes és més senzill pels infants i joves per la seva capacitat d'absorbir coneixements i per estar en plena edat d'aprenentatge. La infantesa és el millor moment per aprendre a parlar un idioma perfectament, gairebé com si es tractés d'una llengua nativa

Amb l'objectiu de formar nens, joves i adults en anglès, l'escola English Summer S.A., especialitzada en colònies d'anglès i cursos d'idiomes a l'estranger, organitza una reunió informativa per aclarir tots els dubtes sobre el mètode d'aprendre anglès a través de les colònies. Així i repetint experiències anteriors, el pròxim dimecres, 14 de març, a les 18.30 h l'escola celebrarà la seva reunió a Esade Creapolis.

Les colònies en anglès són una bona manera de fer un pas important en aquest idioma FOTO: Cedida

A més d'aprendre un altre nou idioma, els campaments tenen grans beneficis pels nens i joves que hi participen:


1. Els alumnes podran relacionar-se amb altres infants i joves i fer amics i conviuran amb nens d'altres edats i procedències.


2. El fet de passar uns dies fora de casa els aportarà més autonomia


3. Les activitats en grup programades en les colònies els farà desenvolupar habilitats de treball en equip


4. En practicar nous esports i tallers que probablement mai abans havien practicat, podran descobrir nous horitzons i gustos. 


5. L'aprenentatge serà més fàcil, ja que no només es fa a través de classes convencionals, sinó a partir de jocs, actes i cançons, pel que deixaran d'associar aquesta llengua amb el col·legi i els farà perdre la por a l'idioma i ser capaços de comunicar-se en anglès.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem