Comencen les tasques per convertir el pi de l'Estació de Valldoreix en obra artística

Després que el pi, de 70 anys, morís fa uns dies, l'han convertit en una de les 'Cadires salvatges' dels artistes René Muller i Ariane Patout

El pi de l'Estació de Valldoreix va morir durant els últims dies del mes de maig, a causa d'una infecció. Per tal de mantenir-ne l'estructura i l'ànima, l'EMD de Valldoreix ha decidit convertir-lo en una obra artística de fusta. Concretament, en una de les 'Cadires salvatges' dels artistes santcugatencs René Muller i Ariane Patout, que ja han fet aquest tipus d'estructures en d'altres ocasions. Els artistes ja han iniciat la tasca per convertir el sobrant de la fusta del pi mort, en una obra artística. La feina dels artistes avança a bon ritme i l'escultura estarà llesta en breus.

L'EMD de Valldoreix va talar gran part de l'estructura de l'emblemàtic pi de la plaça de l'estació, després que aquest morís a conseqüència d'una infecció desconeguda. Els treballs de tala es van realitzar durant la matinada del 27 al 28 de maig. L'actuació va consistir en la tala de la capçalera, que estava inestable i podia suposar un risc per vianants. Tot i això, va respectar-se el tronc principal.

La fusta de l'emblemàtic pi, de més de 70 anys, ha estat utilitzada pels artistes florestans Ariane Patout i Rene Muller per convertir-la en una de les escultures de la seva col·lecció 'Cadires salvatges'.

D'altra banda, l'EMD de Valldoreix plantarà lledoners a la plaça.

El pi de l'estació de Valldoreix ja ha mort FOTO: Artur Ribera

Més informació
 
Comentaris

Destaquem