Coneixes la doble titulació de batxillerat dual americà?

Entre els avantatges del Diploma Dual destaquen la immersió lingüística, tecnològica, personal

Si estàs buscant una formació internacional pels teus fills el pròxim curs, arriba a Sant Cugat la doble titulació de batxillerat dual americà. L'escola Creanova implementarà el pròxim curs 2019-2020, aquest nou programa de doble titulació de Batxillerat espanyol i nord-americà per a alumnes a partir de 3r d'ESO. Els alumnes que cursin aquest diploma dual podran estar matriculats a l'escola i simultàniament en un High School als EUA, cursant ambdós estudis alhora.

El programa es realitza online i els alumnes hauran de cursar un total de 6 crèdits nord-americans, que, juntament amb la convalidació dels seus estudis a l'escola, podran aconseguir, a més de la titulació obtinguda a l'escola, la titulació nord-americana de High School.

 

B. Creanova Diploma dual


I es que són molts els valors i avantatges del Diploma Dual, entre els que destaquen els tres objectius principals del programa:

  • Immersió lingüística: tot el programa es duu a terme en anglès des del primer moment, i ofereix un contacte constant i directe amb els EUA.
  • Immersió tecnològica: 100% online, permet als alumnes treballar i desenvolupar-se en un entorn de futur, totalment digital.
  • Immersió personal: afavoreix un gran nivell d'autonomia, responsabilitat i maduresa en la gestió del treball.


La doble titulació té per missió potenciar el batxillerat i aprofundir el multilingüisme a Creanova. La formació està avalada per l'Academica Corporation, la principal institució de gestió educativa dels Estats Units i líder en educació virtual, amb més de 180 escoles, més de 100.000 alumnes presencials i 10.000 de virtuals. 

Si vols conèixer més tots els detalls d'aquesta formació, l'escola Creanova organitza a la seva seu una reunió informativa el dijous 28 de febrer, a les 19 h.

Més sobre Creanova

Una de les aules de Creanova FOTO: Cedida

Una de les aules de Creanova FOTO: Cedida

L'escola Creanova, amb una oferta educativa del P3 fins a Batxillerat, es basa en la metodologia Learning by doing. Aquesta línia pedagògica aplica l'aprenentatge autodidacta, on l'alumne aprèn a aprendre, desenvolupant la creativitat, la iniciativa pròpia, l'excel·lència i la intel·ligència emocional i social. A més, el centre educatiu posa a l'abast processos d'aprenentatge en contextos reals, amb experimentacions i resolució de problemes de la vida pràctica.
Amb l'ajuda de diversos materials, activitats i projectes, permet a l'alumne superar tots els continguts del currículum i ampliar-los per a cada cicle.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem