Confia la gestió del teu habitatge a un advocat

La gestió de lloguers comporta una gran especialitat i responsabilitat

Si ets propietari d'un habitatge o d'un local comercial de lloguer o disposes d'un patrimoni immobiliari per gestionar, ara pots confiar-los a un API, que a més d'Agent de la Propietat Immobiliària sigui advocat. Glòria Rovira Advocats disposa d'un departament especialitzat en aquesta àrea, ja que el seu coneixement en dret immobiliari els permet oferir una cobertura més àmplia en la gestió a qualsevol propietari, ja tingui béns immobiliaris per vendre o per llogar. A més a Glòria Rovira Advocats trobaràs un tracte personalitzat i proper.



Confiant amb un especialista immobiliari del món del dret et permetrà gaudir d'una gestió adequada, alhora que podràs plantejar altres accions com pactes extrajudicial amb els llogaters o arrendataris, i davant dels organismes oficials (Ajuntaments, Agencia Tributària), reclamacions de subvencions i assumptes judicials (reclamacions d'impagaments, situacions il·legals, etc.). A banda, podràs aconseguir un millor preu per treballs específics d'advocat, i tenir una bona experiència en la mediació dels conflictes per arribar a solucions amistoses.

Més sobre Glòria Rovira

Glòria Rovira sempre ofereix una assessorament personalizat FOTO: Cedida

Amb un despatx ubicat a Sant Cugat i a Barcelona, Glòria Rovira Advocats, està integrat per un equip professional amb especialistes experts en diverses branques del dret i de l'empresa, el que garanteix un millor assessorament i solució en els conflictes que puguin sorgir. El bufet compta amb 25 anys d'exercici en el món del dret.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem