contingut promocionat

 

 

Captura de pantalla 2019 04 12 a las 9.45.45

 

Cotxes de segona mà, vehicles més econòmics amb la mateixa qualitat

Amb la compra d'un cotxe de segona mà, a més, beneficies el Medi Ambient

Els cotxes de segona mà són una compra perfecta si el que vols és estalviar per aconseguir desplaçar-te per la ciutat amb total llibertat. Al concessionari santcugatenc Drac Auto trobaràs una àmplia gamma de vehicles de segona mà a un preu atractiu.

b drac auto

Els vehicles de Drac Auto estan en perfecte estat, a diferència dels cotxes de segona mà que pots trobar a través d'altres vies. A més, amb l'elecció d'un cotxe amb posada a punt, contribuiràs a una millora en el medi ambient, ja que reutilitzaràs un vehicle donant-li una segona vida. D'aquesta forma el medi ambient s'estalvia tots aquells recursos que necessitaria per a la fabricació d'un vehicle totalment nou. Així que amb la compra d'un cotxe de Drac Auto et beneficiaràs tu estalviant diners i beneficiaràs al planeta alhora que frenaràs en certa mesura el canvi climàtic.

Si encara no tens molt clar quin tipus de cotxe vols pel teu dia a dia i quin pot cobrir millor les teves necessitats, apropa't al concessionari i els seus professionals t'assessoraran en aquesta important elecció.

Més informació
 
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?