Cuida el teu cos amb cosmètica ecològica

La cosmètica ecológica es respectuosa amb el medi ambient i l'ésser humà

Sovint, no tenim en compte les alternatives ecològiques als productes del nostre dia i dia, bé per desconeixença o per no tenir interès. La cosmètica és segurament l'exemple més clar d'això.



En l'àmbit de la cosmètica ecològica certificada, la normativa exigeix que un 95% dels components hagin de ser certificables i provinents de l'agricultura ecològica. Aquesta certificació obliga a escollir les opcions menys contaminants i les que no impliquin cap tipus de risc per a la salut de les persones. Si aquest percentatge baixa del 95% o no té cap component ecològic parlem llavors de cosmètica natural.



A Creu en Bio, a més de productes d'alimentació ecològica, podreu trobar productes de cosmètica ecològica certificada i vegana. A la botiga podreu una àmplia gamma de cosmètics: des de cremes pel cos i facials fins a desodorants, maquillatge o productes per a mares i nadons.



A més, Creu en Bio ofereix assessorament i un servei personalitzat: en cas que no disposessin del producte més adient per tu, l'encarregaran. Creu en Bio vol ser la teva botiga de cosmètica ecològica de referència.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem