Deixa't seduir per aquests japonesos per emportar

La gastronomia japonesa és considerada com una de les més sanes del món

Sushi, sashimis, tàrtars, amanides, crestes... El menjar japonès és molt variat, totalment sa i estètic i aquesta suma convida a provar l'alimentació d'aquesta cultura mil·lenària. La gastronomia japonesa és considerada com una de les més sanes del món. Els plats preparats són una bona manera d'endinsar-nos en aquesta cuina i conèixer-la més a fons, si encara no ens hem atrevit, o gaudir d'ella si ens agrada. A més, i en menjar-se a través dels palets i sucant-la en la salsa de soja, li confereixen un toc divertit per a famílies.

Teik It, cuina de cultures amb base japonesa

Un dels rolls que elabora Teikit al moment i amb productes frescos FOTO: Cedida

El Teikit no és un japonès convencional, sinó que es tracta d'una cuina de cultures amb base japonesa. Les seves propostes et farà gaudir dels diferents sabors del món amb base japonesa sense aixecar-te del sofà de casa i a un preu molt assequible. Amb els seus rolls Bangkok i Buenos Aires podràs viatjar a Tailàndia i a Argentina sense sortir de casa. Consulta la seva carta i fes la teva comanda.



Cal destacar el seu packaging, dels més funcionals del mercat, que et permet gaudir del teu plat de sushi a qualsevol lloc. A més, i ben aviat, Teikit llençarà una nova carta amb propostes molt atractives i innovadores. Estigues molt atent!

On? Francesa Moragas, 38. Sant Cugat

Contacte: 931 37 09 76 // www.teikit.es/carta

Nobi Sushi, propostes japoneses diverses i variades

Makis, nigiris, tartars, futomakis, uramakis, entre altres varietats i postres de Nobi Sushi FOTO: Cedida

Makis, nigiris, tartars, futomakis, uramakis, entre altres varietats de menjar típic nipó. forman part de la carta de Nobi Sushi. L'establiment et porta a casa o allà on vulguis, les propostes del seu menú i que es complementa amb sushi i sashimi fresc, de qualitat, artesà i 100% saludable.

No et deixis perdre els seus packs a preus més que raonables, com les 16 peces de makis i niguiris de salmó i tonyina a 15 €, les 48 peces d'uramakis especials i variats de 40 €, el mini mix de 6 peces a 8 € o el Nobi Festa, per a ocasions especials i format per 50 pecesd'uramakis, makis i nigiris de peix i marisc a 40 €.

On? Centro Comercial Baricentro, carretera N- 150, km 6,7.  Barberà del Vallès 

Contacte:  937 291 247 / 656 332 841 / www.nobisushibarberadelvalles.com

Oishi, fusió entre la cuina mediterrània i japonesa

La carta compta amb diverses propostes de futomakis FOTO: Cedida

Menjar japonès per emportar en el que prima la qualitat amb una proposta de fusió entre la cuina mediterrània i japonesa. Aquesta és la carta de presentació d'Oishi, que en japonès significa deliciós. Amb uns preus assequibles per a totes les butxaques, de la seva carta destaquem les especialitats, les novetats del mes, així com els menús de migdia, una variada opció de degustar aquestes delícies. 


Oishi ofereix des de les propostes més clàssiques com el sushi, fins a les més innovadores com el gunkan de maduixa elaborat amb salmó, maduixes, tobiko i maionesa japonesa o el tàrtar vegetal fet amb alvocat, cogombre, ceba tendra, mango, tomàquet, maionesa japonesa i sèsam, entre molts altres. A més, podràs degustar les especialitats pròpies de la tardor com l'uramaki d'usuzukuri de llobarro, l'uramaki de salmó marinat o l'amanida de brots tendres amb salsa ponzu, per citar-ne alguns.

On? Rambla de Ribatallada, 30. Sant Cugat

Contacte: 931 182 096 / www.oishi.es

Més informació
 
Comentaris

Destaquem