Desarticulat un grup que havia comès robatoris amb violència a Sant Cugat

Lligaven de mans i peus a les seves víctimes, que normalment eren persones d'edat avançada

Els Mossos d'Esquadra han donat per desarticulat un grup dedicat a cometre robatoris violents en domicilis de Barcelona i el seu àmbit metropolità, Sant Cugat inclòs, amb la detenció de quatre persones. En total, el grup estava format per vuit membres de nacionalitat espanyola i dominicana, tot i que quatre ja es trobaven a presó.

Segons fonts policials, el grup està investigat per tres robatoris amb violència i intimidació en domicilis d'Esplugues de Llobregat (21 de febrer), al districte de Nou Barris de Barcelona (29 de març) i a Sant Cugat del Vallès (5 de maig). Els lladres lligaven de mans i peus a les víctimes, que normalment eren persones d'edat avançada.

En l'entrada i escorcoll a quatre immobles de Barcelona, els Mossos van trobar-hi joies, rellotges i aparells de telefonia relacionats amb els robatoris, a més d'una pistola detonadora, 53,38 grams de cocaïna, 888 de substància de tall i balances de precisió.

Els altres quatre membres del grup ja estaven a la presó. Tres hi van ingressar amb anterioritat a aquestes últimes entrades ja que se’ls atribueix l’autoria d’un atracament a una joieria de Guardiola de Berguedà el passat 8 de juny i el quart va ingressar en un centre penitenciari per tenir diversos requeriments judicials pendents. Dos dels integrants del grup també es dedicaven al tràfic de drogues a petita escala.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem