Descobreix un ventall de possibilitats per aprendre anglès aquest estiu

Aquest estiu MaB Languages ha preparat un munt d'activitats per aprendre anglès per a totes les edats, perquè l'anglès mola!

A partir dels 4 i fins als 12 anys, una fantàstica opció per a poder gaudir de l'estiu i aprendre anglès és el Summer Rocks Camp. És el setè any d'aquests casals 100% en anglès amb un enfocament CLIL on els participants fan una immersió lingüística total fent tallers diversos com cuina, ciències, piscina, esports, treballs manuals i teatre amb un continent diferent cada setmana com a fil conductor. Podeu conèixer el projecte a fons el dia de portes obertes, el 13 de maig.

Pels adolescents, MaB ens proposa fer un intensiu al mateix centre, o bé marxar a Andorra, Irlanda o Regne Unit. Els viatges i campaments s'han escollit amb molta cura per assegurar unes estades lingüístiques de qualitat: podeu triar entre campaments internacionals a Andorra, campaments d'equitació, d'aventura, de futbol a Irlanda, o estades amb famílies, o programes més clàssics amb classes i activitats culturals.

I pels adults tampoc hi ha excusa! MaB us proposa preparar-vos pel FCE o el CAE fent un curs intensiu, o fer un curs de manteniment si us ho voleu prendre més relaxadament. I si teniu ganes d'aventura, teniu a l'abast múltiples destinacions on podreu millorar el vostre anglès, francès, italià o l'idioma que us vingui de gust!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem