Detenen un lladre que hauria robat al Sant Cugat Centre Comercial

El detingut al Sant Cugat Centre Comercial té antecedents per delictes de robatori en interior de domicili

Un policia local fora de servei va detenir el presumpte autor d'un robatori en un establiment del Sant Cugat Centre Comercial. Els fets han tingut lloc la setmana del 14 de gener, quan un caporal de la Policia Local, que es trobava fora de servei, va observar com un individu s’escapolia del personal de seguretat del centre comercial i iniciava una fugida.

El caporal va seguir-lo, identificant-se verbalment com a agent de policia, amb la finalitat d’aturar-lo, però l’individu va fer cas omís a les ordres policials. Durant la fugida, a més, va empentar dos ciutadans que intentaven col·laborar per aturar-lo. Finalment, en una zona boscosa de la via pública, el caporal va aconseguir interceptar-lo i retenir-lo fins a l’arribada del personal de seguretat.

Després d’identificar l’individu, el caporal va escorcollar-lo i va trobar entre les seves pertinences quatre articles de perfumeria per valor de 405 euros.

Aquesta persona, que té antecedents per delictes de robatori en interior de domicili, va quedar detinguda per un presumpte delicte de robatori amb violència. Posteriorment va ser traslladada a la comissaria de Mossos d’Esquadra i es va informar dels fets a les autoritats judicials competents.

 
Comentaris

Destaquem