Detingudes dues persones per robatori al Centre Comercial

La unitat de paisà de la Policia Local de Sant Cugat va dur a terme les detencions

La Policia Local de Sant Cugat va detenir el dilluns 18 de febrer dues persones per un presumpte delicte de furt en establiments dels centres comercials de Sant Cugat i de La Maquinista. Els dos individus resten a l’espera de passar a disposició judicial.

Els fets van tenir lloc a la tarda, quan els agents de la Unitat de Suport Policial que treballen de paisà es trobaven als voltants del Centre Comercial de Sant Cugat realitzant un servei per prevenir furts i robatoris a interior de vehicles. Els agents van observar dos individus que caminaven ajupits per una zona boscosa i van iniciar una vigilància discreta. Posteriorment van observar com un d’ells s’acostava ràpidament a un vehicle estacionat al pàrquing exterior.

Els agents, després d’observar com l’individu introduïa una motxilla a l’interior del vehicle, van intervenir en la situació i van identificar les dues persones. En escorcollar el cotxe van trobar al maleter articles de roba i la motxilla que havien amagat, que guardava material de roba esportiva nova (amb les etiquetes). La Unitat de Suport va realitzar les gestions i comprovacions corresponents i van poder determinar que un establiment esportiu del Centre Comercial acabava de patir un furt per part de dues persones que coincidien amb els individus identificats per la Policia.

900 euros de valor

Els agents també van comprovar que part de la roba intervinguda no es distribueix al Centre Comercial de Sant Cugat. Van prosseguir fent diverses gestions fins que es va poder determinar que aquella roba s’havia sostret de l’interior del Centre Comercial de La Maquinista. El valor total dels objectes sostrets  ascendeix a uns 900 euros.

Durant l’escorcoll policial els agents també van trobar material susceptible de ser emprat per manipular els sistemes d’alarma i embolcalls d’alumini per la inhibició dels sistemes electrònics de seguretat, així com una agenda amb diverses anotacions relatives a diferents centres comercials d’arreu del Vallès.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem