Edda Pellicer, perruquera canina, cangur i més

"M'agrada tenir animals a prop, perquè aporten molt; molta vida i molta alegria"

Als seus 53 anys, Edda Pellicer ha fet de la seva passió la seva professió. Li encanta estar amb els animals, i per això es va formar per poder estar amb ells. És perruquera canina, però també fa de cangur, passeja gossos i també fa de casa d'acollida "per evitar que hagin de passar per una gàbia fins que trobin una llar definitiva", explica, "i saps que quan marxen ho fan amb una família".

A casa seva hi viuen la gata Minie, recollida del carrer quan era petita, i ara ja té 14 anys. També hi viu la gossa Rita, una podenca rossa de cabell llarg que van trobar als carrers de Terrassa quan tenia 3 mesos, li va fer de casa d'acollida, i ara ja fa cinc anys que viu amb ella. I ara, des de la primera jornada d'adopcions de la PAS, també té el Rock. Un petitó al qual va adoptar per la seva alegria.

"És un gos molt juganer, molt alegre i molt afectuós. I és molt llest, s'ha adaptat perfectament a la casa i a la Minie i la Rita", explica.

"M'agrada tenir-los animals a prop, perquè aporten molt, molta alegria i molta vida", afirma Pellicer, qui també assegura que en tindria més, "però no pot ser!", lamenta.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem