El Consell de Barri de La Floresta impulsa una xerrada de serveis per a la gent gran

Es realitzarà el dimrts 12 de juny i hi participaran l' àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Sant Cugat i la Mútua Terrassa

El Consell de Barri de La Floresta organitza, de la mà de Serveis Socials de l'Ajuntament i la Mútua Terrassa una xerrada per donar visibilitat i explicar tot allò referent a quins serveis, ajudes i prestacions poden tenir accés les persones grans. Aquesta conferència se celebrarà el dimarts 12 de juny, a les 19:00h, al centre Socio-Sanitari de la Floresta. La intenció del Consell de Barri és fer més sessions, tractant, en cada una, diferents temes relacionats amb serveis socials. En aquest cas, però, la conferència va enfocada, sobretot, a la gent gran i a les persones que se'n fan càrrec.

L'objectiu principal de la reunió és que la gent gran i les persones que se'n cuiden tinguin la màxima informació possible sobre els serveis als quals tenen dret. A banda d'això, la xerrada també vol representar una reivindicació per aconseguir millorar serveis socials que ara mateix no depenen de l'administració pública com, per exemple, l'adquisició d'una dentadura, la possibilitat de tenir un audiòfon i d'altres serveis propis de la gent gran. Així doncs, la conferència se sustenta sobre aquests dos grans pilars: el coneixement del que ja existeix i la reivindicació de crear el que no.

D'altra banda, des del Consell de Barri de la Floresta creuen en la necessitat de construir una residència per a gent gran. "A La Floresta abans teníem dues residències concertades i ara no en tenim cap. A més, a Sant Cugat només hi ha una residència pública, i té capacitat per a 60 persones. És necessari que es construeixi una altra residència pública per encabir tota la demanda", ha explicat Pilar Escriche, del Consell de Barri de La Floresta.

A banda de l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament, a la xerrada hi participa també la Mútua Terrassa-Salut, per informar i explicar quins són els serveis que ofereix per a la gent gran.

 
Comentaris

Destaquem