El Museu Tèxtil de Can Quitèria obrirà portes a la tardor

Les peces que ara són a la casa Aymat passaran a formar part de la col·lecció que s'exposarà a la Masia de Can Quitèria

Ja es coneix quan s'obrirà el Museu Tèxtil de Can Quitèria. Serà a partir de la tardor d'aquest any, després que s'hagi completat el traspàs de les diferents peces i exposicions que fins ara podien veure's al Museu del Tapís Contemporani, a la casa Aymat. Així doncs, la Masia de Can Quitèria substituirà la casa Aymat, que passarà a ser un espai de fàbrica i creació. Tot i això, a la Masia de Can Quitèria no només s'exposarà les peces que hi ha actualment a la casa Aymat, sinó que comptarà amb una col·lecció més àmplia.

Les peces que s'exhibiran al nou centre provindran principalment de la col·lecció de l'Ajuntament –que gestiona 230 peces d'art tèxtil, 38 de les quals són de Grau-Garriga– i d'aportacions que puguin fer la família Grau Garriga o altres personalitats. Així mateix, aquest nou centre es complementarà amb les peces que s'exposen a la casa Aymat.

La Masia de Can Quitèria fa prop d'un any que està habilitada per convertir-se en museu, després que s'hi realitzessin les obres pertinent.

Més info: Recta final de les obres a Can Quitèria per convertir-la en centre de l'art tèxtil

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem