El PP condemna l'agressió als agents de la Policia Local

La formació local "exigeix" que l'Ajuntament es personi com acusació particular en la causa que hi hagi en contra els agressors

El Partit Popular ha mostrat el seu rebuig a les agressions que cinc membres del cos de la Policia Local van patir el passat 25 de desembre a les 7.00 h del matí. 

El regidor del PP, Álvaro Benejam, ha mostrat la seva "solidaritat i la del partit amb la Policia Local i, especialment, amb els agents agredits i les seves famílies".

Benejam ha exigit a l'equip de govern que "es personi com acusació particular contra els responsables d'aquesta brutal agressió, de manera que els agressors responguin dels possibles delictes de lesions i d'atemptat contra agents de l'autoritad i que s'arribi fins al final en la identificació de totes les persones que van participar en les agressions". 

D'altra banda, Benejam ha instat a l'equip de govern que "prengui les mesures necessàries, incloent-hi un increment de la plantilla del cos de la Policia Local, si fos necessari, per a fer més eficaç la gestió de la seguretat del municipi i garantir la integritat de tots els agents". 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem