El PP presentarà una moció a favor de l'escola diferenciada al ple

El text es presentarà a la propera sessió del ple municipal del pròxim dia 19 de març

El Partit Popular presentarà una moció al ple municipal del pròxim 19 de març a favor de l'escola diferenciada per sexes. El text té com a intenció presentar les diferents avantatges que suposa l'educació sota el prisma de la diferenciació, que des de fonts del partit qualifiquen de "molt superiors a la mitjana de les escoles de model mixt" pel que fa als resultats acadèmics.


Segons el partit, "l'escola diferenciada és un model de reconegut prestigi i comprovada eficàcia a tot el món" i destaquen que "a la resta de països del nostre entorn gaudeix de ple reconeixement i suport per part de les institucions públiques, empreses i organismes internacionals". Un vessant educatiu pel que, segons fonts del partit, opten 2.500 famílies cada any a Sant Cugat.


"És completament fals", afegeixen, "que l'educació diferenciada sigui discriminatòria". En contraposició, els populars indiquen que "nombrosos estudis mostren que es tracta d'una eina eficaç per lluitar contra els estereotips sexuals i la violència i l'assetjament escolar entre nois i noies".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem