El Sindicat de Llogaters convida els santcugatencs a parlar sobre l'habitatge

El Sindicat vol recullir les veus dels veïns i veïnes de Sant Cugat sobre la situació immobiliària

El Sindicat de Llogaters de Sant Cugat convoca a tots els santcugatencs i santcugatenques a parlar sobre la situació de l'habitatge a Sant Cugat. L'acte tindrà lloc aquest dimecres a la plaça d'Octavià a partir de les set de la tarda i s'analitzarà, des del punt de vista dels ciutadans, les perspectives del sector immobiliari per al 2018.

El Sindicat de Llogaters ha volgut fer coincidir l'acte amb el Tribuna Sant Cugat, el fòrum que organitza Sant Cugat Empresarial, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat, i que en aquesta edició se centra en el sector immobiliari amb la participació de responsables de societats com Vertix o Solvia.

Així, el Sindicat de Llogaters anima als ciutadans a anar a la plaça d'Octavià per expressar la seva pròpia visió sobre la situació de l’habitatge a Sant Cugat. El parer dels veïns serà recollit pel Sindicat i serà remès a l’organització del Tribuna Sant Cugat per al seu coneixement. 

"L’acció busca posar en evidència els efectes que està tenint sobre la població de Sant Cugat el que el sector anomena 'bones perspectives del negoci'", destaca l'entitat que lluita per uns lloguers assequibles a la ciutat. Segons el Sindicat, aquestes "bones perspectives" provoquen "precarietat habitacional, inseguretat, escassetat d’estoc, especulació".

El Sindicat assenyala que aquesta circunstància és "resultat d’una legislació aprovada pel govern del PP feta a mida per a grans tenidors, i que permet situacions d’abús i ofec als llogaters". A més, lamenten la "desídia de les administracions" i critiquen que l'Ajuntament de Sant Cugat doni suport a actes on no es dona la veu als "afectats".

 
Comentaris

Destaquem