contingut promocionat
Erai Marcs

El TOT celebra el Dia Mundial de la Fotografia amb una edició plena d'imatges

El dia 19 d'agost, amb motiu del Dia Mundial de la Fotografia el TOT publica una edició especial

El TOT Sant Cugat vol celebrar el Dia Mundial de la Fotografia amb una edició especial dedicada a la fotografia. D’aquesta manera, el reportatge “A fons” del TOT Sant Cugat del divendres 19 d'agost està dedicat a la fotografia, així com les altres seccions d’aquest número. Per aquest motiu, aquesta edició ha estat farcida d’imatges representatives de cada apartat perquè siguin les fotografies les que us aportin la informació.

 

El reportatge “A fons” inclourà un recull de fotos antigues de Sant Cugat, a més de fotos més recents de la nostra ciutat, unes fotografies escollides per l’equip de redacció del TOT per alguna condició que les fa especials. També hi haurà un recull d’imatges més recents que han captat els fotògrafs del mitjà. A més, 10 professionals de la fotografia de Sant Cugat han seleccionat una foto que els desperta algun sentiment i ells mateixos ho expliquen. També es publicarà una entrevista al primer fotògraf del TOT Sant Cugat, Mané Espinosa, entrevistat pel fotògraf actual, Artur Ribera. 

 

L’equip del TOT espera que els lectors gaudeixin d’aquest número dedicat a la fotografia tant com ho ha fet l’equip a l’hora d’elaborar-lo.

 

Creu de terme situada a Coll Favà a principis del s.XX, una de les fotos antigues que es podrà veure en l'edició  FOTO:  MG Autor desconegut/ Col·lecció GASPAR FUSTER BASSAS

Erai Marcs amb el Dia Mundial de la Fotografia

Erai Marcs, un espai artístic únic

El reportatge del Dia Mundial de la Fotografia està patrocinat per Erai Marcs, així com les galeries fotogràfiques que es publicaran al web del TOT aquella setmana. 

Erai Marcs és un espai dedicat a l'emmarcament d'obres d'art, a la decoració i a la difusió d'artistes emergents. Disposa d'una galeria on els artistes poden presentar les seves peces i d'una passió per l'art que marca tot l'espai. Sens dubte, és un patrocinador molt adient per a l'especial del Dia Mundial de la Fotografia que fa el TOT.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem