El tractament que millor va a la teva pell per tenir-la jove i lluminosa

Segons el teu tipus de pell i grau d'envelliment existeixen diferents solucions

La mala alimentació, sumat al poc descans i a la falta de temps fan que moltes vegades no lluïm la pell que ens agradaria. Els centres mèdics de Policlínic Torreblanca compten amb tractaments de bellesa que en temps rècord fan desaparèixer arrugues i donar lluminositat natural a la pell per aconseguir una imatge radiant durant aquestes festes. 

Les taques són, al costat de les arrugues i la flacciditat els símptomes d'envelliment de la pell més evidents. Segons el teu tipus de pell i grau d'envelliment existeixen diferents solucions.



1. Peeling Flash, il·lumina el teu rostre:
El pas dels anys i els factors externs com la contaminació i el tabac resten joventut a la pell. Per tornar-li la lluminositat perduda existeix el Peeling Flash que regenera la pell, tornant-de nou la vitalitat. Aquest tractament és un potent regenerador per a les pells danyades, amb efectes anti-edat.


2. Rejoveniment facial amb àcid hialurònic: 
Prevenir i tractar les arrugues profundes és la missió més complicada; sobretot si tenim en compte que aquests signes s'acompanyen de la flacciditat. Hi ha un tractament de farciment amb àcid hialurònic que permet tractar les arrugues alhora que aporta un efecte tensor, redissenya l'oval facial i unifica el to de la pell.


3. IPL, la llum que esborra les taques:
El tractament amb IPL (llum polsada intensa) aconsegueix unificar el to de la nostra pell, fent-lo més homogeni. Es pot aplicar a la cara, mans i escot. A més d'esborrar les taques produïdes per l'excés de sol, els problemes hormonals, el pas del temps o la ingesta de certs medicaments, també atenua les arrugues superficials amb un resultat rejovenidor integral.

4. Lluita contra la flacciditat amb fils tensors:
Controla l'efecte de la gravetat en la teva pell i recupera la fermesa amb el tractament de fils tensors que a més estimulen la producció de col·lagen i generen un efecte Push Up facial. Els resultats són sorprenents.
 

Tractaments específics i localitzats per tenir una mirada jove

Les taques són, al costat de les arrugues i la flacciditat els símptomes d'envelliment de la pell més evidents FOTO: Cedida

Carboxiterapia és el tractament més revolucionari contra les bosses dels ulls. Aquestes ulleres fan que tinguem una mirada cansada i el tractament amb CO₂ és actualment el més eficaç. Els pacients que l'han provat coincideixen en la seva màxima satisfacció.


Plasmage és l'exclusiva tecnologia de plasma que ha revolucionat el tractament de les parpelles caigudes i que fan rejovenir mirades tristes. Es tracta d'un lífting de parpelles sense cirurgia i per tant amb una menor incapacitació.


Botox la proteïna que tracta les arrugues d'expressió del contorn d'ulls (potes de gall), el front i les celles tornant la joventut a la mirada. Un tractament que realitzat com a molt, dos cops l'any, permet mostrar el nostre millor aspecte.


Àcid hialurònic dóna frescor i joventut a la mirada. Aquest tractament omple les ulleres enfonsades actuant de suport als teixits d'aquesta zona i hidratant-profundament. L'àcid hialurònic està present de forma natural a l'organisme i es va perdent amb el pas dels anys. Tot i això és possible reposar i tornar a lluir radiant.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem