contingut promocionat
CONDISLIFE COLL FAVÀ

Els 4 beneficis de la gelatina que et sorprendran

La gelatina no conté greixos i es tracta d’un aliment de fàcil digestió

La gelatina és una substància, com el seu nom indica, gelatinosa, transparent i insípida. Pot ser d’origen animal o vegetal; en aquest últim cas, la procedència seria de l’alga anomenada agar-agar. La gelatina té diversos usos, en alimentació, productes farmacèutics i cosmètics. En alimentació, la trobem en diferents formes, des de gominoles (tant en la variant de dolços com també la gelatina energètica utilitzada en esports) fins a postres de diferents gustos: maduixa, pinya, poma, llimona, taronja... Ens centrarem en la gelatina de postres.

1. Gran part de la composició de la gelatina, més del 80%, són proteïnes, tot i que de qualitat incompleta, ja que no compta en la seva composició amb els aminoàcids essencials. Les proteïnes són imprescindibles per al desenvolupament muscular.

2. Pel que fa a calories, al voltant de 100 grams de gelatina, en contindrien poc més de tres-centes, tot dependrà de la quantitat de sucres que s’hi afegeixin. És recomanable mirar la composició de les opcions que hi ha al mercat per escollir-ne la més sana

3. La gelatina tampoc no conté greixos. 

4. A més, aquest aliment és de fàcil digestió.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem