contingut promocionat

 

Captura de pantalla 2018 07 20 a las 12.32.37

 

 

Els 6 motius per canviar-te a l'alimentació ecològica

A Creu en Bio tenen tot el que necessites per fer el salt

L’alimentació ecològica és més respectuosa amb el medi ambient i més sana per a la teva salut. Adoptar una dieta orgànica evitarà que ingereixis particules nocíves que no són pròpies dels aliments. A més, fer aquest salt no és tan car com es creu habitualment. Aquí tens algunes raons per passar-te a l’alimentació ecològica.

Baner Creuenbio

1. Consum responsable

Les granges ecològiques són lloc on les persones treballen de forma segura i natural. Per aquest motiu, el consum de productes ecològics, a més de ser respectuosos amb el medi, fomenten el consum responsable i sostenible.

2. Alts valors en nutrients

Els aliments orgànics són més rics en minerals, vitamines i nutrients que els que estan genèticament modificats segons diversos estudis. A més, són més saludables que aquells que han crescut gràcies a fertilitzants i pesticides.

3. Risc per a la salut

Molts aliments que han estat modificats genèticament s’incorporen com a ingredients als productes i moltes vegades no es coneixen els efectes que poden tenir en la nostra alimentació. Aquest fet posa en risc la salut de qui els consumeix.

4. Qualitat i sabor

Tenen millor sabor per una sola raó: no s’utilitzen productes químics per produir-los. No és cap secret que és millor un tomàquet d’un petit hort o fruita agafada d’un arbre.

5. Respecte pel medi

Qualsevol mena d’aliment modificat genèticament utilitzant tant pesticides com fertilitzants posa en risc la salut del medi ambient.

6. Nul·la presència de neurotoxines

Les neurotoxines tenen la capacitat de fer malbé el cervell i les cèl·lules nervioses sobretot en els dos primers anys de vida. Els aliments ecològics no contenen compostos químics per tant, el risc d’exposició a aquestes substàncies és molt més reduït.

És molt fàcil fer el salt a l'alimentació ecològica. A Creu en Bio podràs trobar tot tipus de productes ecològics i de proximitat. A més, si no disposessin del que busques, poden buscar-te'l. A Creu en Bio, no només hi ha alimentació, podràs trobar cosmètica, productes de comerç just i productes Bio.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem