contingut promocionat
Albert Martín Audiologia

Els motius pels quals t'hauries de fer una audiometria

La pèrdua d'audició no tractada fa que es perdi progressivament teixit cerebral

La medicina preventiva és vital per detectar malalties. La salut auditiva també ha d'entrar entre les revisions preventives habituals mitjançant una visita a un especialista per fer una audiometria. De la cura de la nostra audició en dependrà la nostra qualitat de vida, especialment en la gent gran. No tractar els problemes auditius pot provocar: tristesa, depressió, ira i frustració, aquestes són algunes de les conseqüències d'una pèrdua d'audició no tractada o mal tractada. 
 

Actualment s'estan realitzant estudis sobre altres símptomes com és que la pèrdua d'audició no tractada fa que es perdi progressivament teixit cerebral. Un estudi realitzat per investigadors de l'Hospital Johns Hopkins van determinar que les persones amb audició deteriorada mostraven una acceleració de l'índex d'atròfia cerebral en comparació amb aquells subjectes amb audició normal. 


Segons els experts la manca d'estimulació produeix un empobriment de l'escorça auditiva. Reviseu la vostra audició de la mà de professionals especialitzats. La prevenció i el tractament adequat millorarà la vostra qualitat de vida i la dels que us envolten.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem