Els Reis d'Orient fan esclatar d'alegria i emoció als santcugatencs

Els Reis d'Orient han recorregut els carrers de Sant Cugat acompanyats per una 15a de carrosses d'entitats del municipi

Milers de santcugatencs han passat la tarda del dissabte 5 de gener pels carrers del municipi per donar la benvinguda als Reis d'Orient: Melcior, Gaspar i Baltasar, que han aconseguit fet esclatar d'emoció i alegria als infants de Sant Cugat abans de posar-se a la feina per fer arribar tots els regals a les llars del municipi.

Melcior saluda als nens i nenes durant la Cavalcada. FOTO: Bernat Millet

Melcior saluda als nens i nenes durant la Cavalcada. FOTO: Bernat Millet

 
b hgc

 

 

Ses Majestats han estat puntuals, i just a les 17 h de la tarda arribaven amb helicòpter al parc de l'Arboretum, enmig d'una gran expectació i entre les cares d'il·lusió i alegria dels més menuts de la casa. Allà han estat rebuts per l'alcaldessa, Carmela Fortuny, i han pogut recollir les primeres cartes d'aquells que s'han deixat endur i han volgut entregar ja els seus desitjos. A més, abans d'iniciar el recorregut de la cavalcada, els Reis d'Orient s'han adreçat als presents i han recomanat a tothom anar a dormir d'hora per poder entregar els regals durant la nit.
 Els Reis d'Orient han arribat amb helicòpter. FOTO: Bernat Millet

 Els Reis d'Orient han arribat amb helicòpter. FOTO: Bernat Millet

A partir d'aquí, els Reis d'Orient han muntat als seus camells, i acompanyats peruna 15a de carrosses de diferents entitats del municipi, han començat la cavalcada, que ha recorregut diferents carrers del centre de Sant Cugat fins a arribar a la plaça d'Octavià, on Ses Majestats s'han aturat per fer la tradicional adoració al nen Jesús.

Baltasar fent la tradicional adoració al nen Jesús. FOTO: Bernat Millet

Baltasar fent la tradicional adoració al nen Jesús. FOTO: Bernat Millet

Un cop realitzada l'adoració, els Reis han prosseguit el seu camí fins a arribar a la plaça de Barcelona, on en mig de gran expectació han pujat al balcó de l'antic ajuntament i han animat als nens i nenes a portar-se bé. Després de la tradicional salutació des del balcó, on els Reis han animat els infants a ser bons, Ses Majestats han tornat a la plaça on, al costat dels seus camells, han rebut els infants per recollir les seves cartes i fer-se fotografies amb ells.

 Els Reis d'Orient han recollit cartes a la Plaça de Barcelona. FOTO: Bernat Millet

 Els Reis d'Orient han recollit cartes a la Plaça de Barcelona. FOTO: Bernat Millet

La cavalcada s'ha desenvolupat sense incidències i Joan Gómez, president dels Amics dels Veterans i la Regalèssia, destaca que des de l'organització han "acabat molt contents" amb la cavalcada de reis d'enguany.

Mentre els Reis d'Orient rebien les cartes dels infants, s'han anunciat els guanyadors del concurs de carrosses.

Més info: La Creu Roja guanya el Concurs de Carrosses 2019

No us perdeu les millors imatges de la cavalcada.

Cavalcada de Reis de Sant Cugat. Foto: Bernat Millet.

També hi ha hagut cavalcada en els diferents districtes.

Rebuda dels Reis d'Orient a Les Planes. FOTO: Paula Galván

Més informació
 
Comentaris

Destaquem