Els Reis d'Orient ja han arribat a Mira-sol amb helicòpter

Ses Majestats porten aquest 5 de gener la màgia a totes les llars del barri santcugatenc

El camp de futbol ha estat un any més l'escenari de l'aterratge de l'helicòpter que ha portat fins al barri de Mira-sol de Sant Cugat del Vallès a Ses Majestats els Reis d'Orient la tarda d'aquest 5 de gener. Quan passaven pocs minuts de les cinc de la tarda, Ses Majestats han aterrat al barri saludant petits i grans que s'han aplegat per donar-los una càlida benvinguda.

Els Reis d'Orient han arribat en helicòpter al camp de futbol. FOTO: Paula Galván

Els Reis d'Orient ja han arribat a Mira-sol. FOTO: Paula Galván

Des d'aquest punt s'ha iniciat la tradicional cavalcada pels carrers del barri que, com cada any, portarà Ses Majestats a fer parada a l'església de Sant Joan Baptista, cap a les 18.30 hores, finalitzant el trajecte a les 19.30 hores al Casal del barri.

Serà llavors quan els Reis d'Orient recolliran les cartes dels infants mentre s'ofereix una xocolatada per a tothom. A més, es lliuraran els premis del concurs de carrosses convocat per acompanyar Ses Majestats.

Recorregut de la cavalcada de Mira-Sol

Recorregut de la cavalcada de Mira-Sol


Pel que fa al recorregut de la cavalcada, enguany Ses Majestats passen pel camí de Sant Cugat al Papiol, passant pel carrer de Pamplona, el passeig del Nard l'avinguda de Madrid i el carrer de Mallorca, entre altres, finalitzant al Casal.

Gaudiu de la cavalcada amb seguretat.

Més info: Consells per gaudir d'una cavalcada segura

 
Comentaris

Destaquem