Els World Games i visites al Monestir marquen els plans del cap de setmana a Sant Cugat

L'activitat no s'atura al municipi durant l'agost

Arriba un altre cap de setmana d'agost a Sant Cugat i, si bé és cert que baixa la intensitat, el municipi no s'atura durant la temporada de vacances. Per això, us proposem un seguit de plans per poder gaudir de la ciutat durant el cap de setmana del 10 al 12 d'agost.

Des del 7 del mes corrent, i fins al dia 13, s'estan celebrant els CIPSRA World Games al municipi. Per tant, durant el cap de setmana es pot gaudir de diferents ofertes esportives, en diferents Zones Esportives Municipals. A més, el dissabte 11 d'agost a les 20 h, se celebra la cerimònia de clausura de l'esdeveniment.

Paral·lelament, el dissabte 11 d'agost és un dia de forta intensitat al Monestir. D'una banda, podeu gaudir d'una visita guiada, de 17 h a 20 h, amb el programa 'Guia'm pel Monestir'. També el mateix dissabte, de 19:30 h a 20 h, podeu aprofitar per fer una altra visita al Monestir, aquesta, però, per passejar-hi en solitari. I per completar el trident d'ofertes que presenta el Monestir, al vespre, de 22 h a 23:30 h, 'Nit de llegendes al Monestir', per conèixer la història i diferents llegendes sobre l'indret.

El mateix dissabte, però al matí, també tenim una cita al Celler Modernista, on es farà un taller per crear una obra d'art amb la tècnica del trencadís, de d'11:30 h a 14 h.

Ja durant el diumenge 12 d'agost, de 19 h a 21 h, aiguagim a les piscines del Parc Central.

 
Comentaris

Destaquem