Embesteixen una patrulla de policia amb un cotxe robat a Sant Cugat

Tres agents van resultar ferits per la colisió

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut tres joves que van envestir una patrulla policial després de protagonitzar una persecució amb un cotxe robat a Sant Cugat, segons ha informat la Cadena Ser. Tres agents van resultar ferits en l'operació.

Els fets es van produir la mitjanit de dimarts 23 d'octubre, quan els detinguts circulaven pel Pas de Sota Muralla de Barcelona amb un cotxe que havien robat prèviament al municipi santcugatenc. Llavors, una patrulla va prosseguir a fer un seguiment com estableix el protocol, segons informen fonts policials.

En adonar-se de la presència de la Guàrdia Urbana, els arrestats van fugir a tota velocitat, deixant un rastre de danys en dos cotxes i cinc motos. La persecució es va allargar allargat fins que els joves fugats han envestit per darrere un cotxe patrulla. Tres agents han resultat ferits a causa de la col·lisió.

La policia va detenir finalment els tres joves per furt d'ús de vehicle i resistència a l'autoritat. Un d'ells, a més, queda investigat per un delicte contra la seguretat viària perquè anava al volant del cotxe i per danys per les destrosses a cotxes i motos que s'ha trobat al seu pas durant la fugida.

 
Comentaris

Destaquem