En marxa l'adequació dels horts urbans del carrer Amposta

També s’obre el termini per sol·licitar una parcel·la dels nous horts d’Ildefons Cerdà

Els coneguts com a "Horts de la Figuera" ja estan a la seva segona fase de treballs per part de l'Ajuntament. Es tracta de 23 nous terrenys parcel·lats, situats al carrer d'Amposta, se sumen als 35 que ja existien i que es van finalitzar a la primera fase dels treballs.



L'Ajuntament afirma que l'actuació durarà fins a principis del mes d'abril. Consistirà en la delimitació de les parcel·les, la instal·lació del sistema de reg i l'habilitació d'una zona comunitària amb una pèrgola. Unes actuacions que tindran un cost de 25.000 euros per part del consistori.



Com amb els horts de la primera fase, la gestió d'aquests nous "Horts de la Figuera" dependrà de l'Ateneu Santcugatenc.



Sobre les 13 parcel·les per l'horticultura al parc d'Ildefons Cerdà, votades als primers pressupostos participatius, ja s'han acabat les obres corresponents a l'adequació, la instal·lació del reg i l'espai comunitari.



Tots aquells ciutadans que tinguin interès a conrear-los hauran de sol·licitar una parcel·la. El període, que ja està obert, acaba el 6 d'abril. L'11 d'abril es publicarà la llista de sol·licitants i es farà el sorteig d'adjudicació. Us podeu inscriure per internet.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem