Encara ets a temps per tastar les 30 delicioses propostes de la Ruta de Tapes!

Vegetal, de carn, amb formatge un total de 30 tapes fetes al moment, sofisticades i de tendència, conformen aquest any la Ruta de Tapes 2017

La Ruta de Tapes de Sant Cugat, la cita que fins aquest diumenge, 24 de setembre, ofereix 30 tapes de 30 restaurants locals que maridaran a la perfecció amb una canya o un quinto d'Estrella Damm amb un preu tancat de 2,50€, arriba a la seva recta final. Durant la ruta, que organitza Estrella Damm i que aquest any arriba a la 5a edició, se celebra el concurs per trobar la millor proposta culinària.

La tapa guanyadora es donarà a conèixer una vegada finalitzi l'edició d'enguany i serà aquella proposta culinària que aconsegueixi ser la més votada entre els participants de la ruta. A més, també s'escollirà la tapa que millor marida amb la cervesa Estrella Damm. Entre tots els votants se sortejarà un sopar per a dues persones.


Vegetal, de carn, amb formatge un total de 30 tapes fetes al moment, sofisticades i de tendència, conformen aquest any la Ruta de Tapes 2017. Tria aquella o aquelles que més t’agradin i no et perdis aquesta oportunitat! 

Fes la ruta amb família o amics FOTO: Artur Ribera
Més informació
 
Comentaris

Destaquem