Encara hi ha portes obertes a les escoles de primària

Les escoles de Pi d'en Xandri, CIutat d'Alba i La Mirada encara poden visitar-se

Tot i que ja ha arribat el mes de març, els pares i mares de Sant Cugat encara poden anar a les jornades de portes obertes de les escoles de primària de la ciutat. Tots els infants que durant l'any 2018 compleixen els 3 anys es podran matricular al primer curs del segon cicle d'educació infantil del curs vinent.

Les preinscripcions es podran dur a terme entre el 13 i el 24 d'abril. El fet de començar la preinscripció més tard en relació al curs anterior també permetrà la disminució de les incidències causades per peticions d'alumnes nouvinguts o altres que es trobin en situacions de canvis, com per exemple, canvis de localitat de residència.

Per a totes aquelles persones que necessitin assessorament en aquest procés, així com, per exemple, els passos que cal seguir, l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) obrirà entre el 20 de febrer i el 18 de maig de dimarts a divendres, de 10 a 14 h i dimecres tarda, de 16.30 h a 18.45 h. A partir del 21 de maig tindran lloc les entrevistes concertades des de l'Oficina Atenció Ciutadana (OAC), per a famílies nouvingudes i peticions d'escola fora de termini.

Escoles de primaria a les que començaran les jornades de portes obertes

 
Comentaris

Destaquem