Es mor l'artista santcugatenca Gemma Molera

El passat mes de maig, Molera inaugurava l'exposició "Lung & Bones" en què explicava la seva vivència amb el càncer que patia des del 2015

L'artista santcugatenca Gemma Molera ha mort aquest dissabte, 20 de gener, a primera hora del matí. 

Nascuda a Barcelona, l'any 1964 i llicenciada en Belles Arts, Molera comptava amb una extensa carrera en l'art, i estava especialitzada amb les tècniques de l'escultura, el gravat i l'encàustica. 

El passat mes de maig, Gemma Molera inaugurava, al Claustre del Monestir, l'exposició 'Lung & Bones'. Un treball en què l'artista explicava la seva vivència amb el càncer que li havien detectat l'any 2015. Molera era professora de l'escola d'Art i Disseny de Sant Cugat i estava molt vinculada al taller triangle.

La santcugatenca també va estar vinculada amb el teixit associatiu del municipi, com per exemple, sent l'autora del vano de les Lectures a la Fresca, que anualment organitzen els Amics de Pedra i Sang, l'any 2008 dedicades a Mercè Rodoreda. A més, també havia participat en alguna edició de Pedra i Sang. 

La cerimònia de comiat de Gemma Molera tindrà lloc dimarts, 23 de gener, a les 15.15 h al Tanatori de les Corts de Barcelona. 

Amb motiu de l'exposició, el TOT Sant Cugat va entrevistar a Molera ara fa 7 mesos. Podeu recuperar l'entrevista aquí.  

Més informació
 
Comentaris

Destaquem