contingut promocionat
EINES PER A LA SALUT

És possible frenar l’envelliment?

Quan les cèl·lules perden informació deixen de complir les seves funcions

Entendre l’envelliment encara és un misteri, però quan una cèl·lula envelleix escurça els seus telòmers, aquests són els extrems dels cromosomes, i actuen com les fundes o terminals de plàstic dels cordills de sabata. Aquests priven que el cordill es desfili i es faci malbé. Si es fa malbé, cada vegada que una cèl·lula es multiplica perd informació. Quan ha perdut tota la informació, la cèl·lula mor. També sabem que l’escurçament dels telòmers augmenta el risc de malalties cròniques. Per contra, l’augment de longitud dels telòmers ajuda a prevenir aquestes malalties i fins i tot perllongar la longevitat.

Canvis d’estil de vida, una hidratació de qualitat amb aigua en 4a fase (destil·lada perquè sigui altament pura i pugui netejar profundament les cèl·lules, amb hidrogen afegit (hidrogenada) perquè sigui antioxidant, estructurada, lleugerament alcalina perquè penetri a fons i elimini al màxim els radicals lliures, donat que l’envelliment està associat a la producció excessiva d’aquests.

També certs suplements d’herbes poden allargar els nostres telòmers, i produir un canvi de salut i longevitat. Segons el científic rus Lakhovsky quan les nostres cèl·lules perden informació deixen de complir les seves funcions, quan un òrgan té moltes cèl·lules desinformades emmalaltirà i deixarà de treballar. 

Saps què és la despolarització de la cèl·lula?

La malaltia cancerosa és produïda per la despolarització de la cèl·lula FOTO: Hal Gatewood

El 1936 va crear una màquina que era capaç de tornar a informar a les cèl·lules, la va anomenar oscil·lador d’ones múltiples. Restableix la informació per mitjà d’una variació de freqüències de ressonància cel·lular. És a dir, normalitza la vibració cel·lular, polaritza a les cèl·lules.

Actualment el famós doctor Salvador Harguindey ens diu que la malaltia cancerosa és produïda per la despolarització de la cèl·lula.

Si estàs interessat en saber més sobre aquestes tècniques només cal que t'apropis a l'establiment Eines per la salut.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem