Esbrina si has guanyat dues entrades per descobrir l'espectacularitat del Monestir

L'atzar és clau en aquesta visita al Monestir de Sant Cugat

Ja sabem qui són els gunayadors de les dues entrades per a l'improclaustre, la nova activitat que organitza el Monestir. L'afortunada ha estat l'Helena Manubens Robert. Enhorabona!

En aquesta visita, l'improvisació té un paper clau, ja què els visitants són els que decideixen què volen veure. Durant l'improclaustre, a més, els visitants escolliran els temes sobre els quals parlarà el guia i gràcies a unes regles bàsiques i l'atzar, gaudiran d'una visita una pels voltants dels capitells del Claustre.

 

Més visites al Monestir

I si no ets l'afortunat o l'afortunada, recorda que també pots fer la visita del "Monestir de Sant Cugat més poderós del comtat de Barcelona" tots els dissabtes a les 10h. En aquesta visita podràs descobrir la història del Monestir més poderós del comtat de Barcelona, on visitaràs l'església i pujaràs al campanar per gaudir d'una panoràmica impressionant de Montserrat i Collserola.

monestir retoc web

A més, dels del Museu de Sant Cugat, tenen un programa de visites gratuïtes durant tot l'any i sobretot durant les festes, on es parla de les tradicions ancestrals. En aquest sentit, les properes visites es podran pel cicle de Nadal el dissabte 22 de desembre a les 12h. Per participar-hi, es necessita inscripció prèvia al 936759951 o enviant un email a museu@santcugat.cat.

 
Comentaris

Destaquem