contingut promocionat
logo creanova collegi 80px 2016

 

Estàs buscant un batxillerat artístic? Cursa Arts escèniques o Música, ara a Sant Cugat

Per donar a conèixer aquests batxillerats, l'escola organitza una performance de música, dansa i teatre a càrrec de l'Escola Fusió i de Creanova

L'escola Creanova inaugurarà a partir del curs que ve dos nous batxillerats: el d'Arts escèniques i el Musical. Per donar a conèixer aquesta nova oferta educativa, l'escola organitza una performance d'alumnes de música, dansa i teatre a càrrec de l'Escola Fusió i del Col·legi Creanova

 

creanova batxillerat artistic musical presentacio tot 300x250

 

La jornada, adreçada a pares i futurs alumnes, se celebrarà el pròxim dilluns 1 d'abril de les 19.30 a les 20.30 h al Teatre de Mira-sol. La presentació dels dos batxillerats serà gratuïta i oberta al públic. Per assistir-hi, només cal enviar un correu al mail: coordinacio@collegicreanova.org.

Aquesta nova oferta educativa inclou assignatures de modalitat molt variades i nombroses. La formació, molt adient a les necessitats dels alumnes que han optat per aquesta línia de les arts, ofereix un ampli ventall de continguts amb una gran càrrega pràctica i vivencial, des del primer dia. A més, en els batxillerats destaca l'elevada qualitat professional dels especialistes de cadascuna de les disciplines, tant en cant, com en música, dansa, teatre, cinema, entre d'altes.

Coneix més Creanova

L'escola Creanova, amb una oferta educativa des de P3 fins a Batxillerat, es basa en la metodologia Learning by doing. Aquesta línia pedagògica aplica l'aprenentatge autodidacta, on l'alumne aprèn a aprendre, desenvolupant la creativitat, la iniciativa pròpia, l'excel·lència i laintel·ligència emocional i social.

A més, el centre educatiu posa a l'abast processos d'aprenentatge en contextos reals, amb experimentacions i resolució de problemes de la vida pràctica. Amb l'ajuda de diversos materials, activitats i projectes, permet a l'alumne superar tots els continguts del currículum i ampliar-los per a cada cicle. Actualment CreaNova ofereix diferents itineraris que engloben totes diverses modalitats de batxillerat:

  • Emprenedoria tecnològica (modalitat de Ciències i Tecnologia)
  • Emprenedoria social (modalitat d'Humanitats i Ciències Socials)
  • Arts Escèniques (modalitat d'Arts)
  • Musical (modalitat d'Arts)
  • Arts plàstiques (modalitat d'arts)

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem